Kutyás fotók

A Diavetítés gomra kattintva, nem kell kockánként lapozgatnod. Visszatérés a Képlista gombbal történik.
Napos Oldal Kutyaiskola a tiszakécskei lovasnapon

Szombaton (június 24.) XXVII. alkalommal rendezték meg a Tiszakécskei Fogathajtó Versenyt. A verseny szünetében, több a városban működő szervezet, egyesület is bemutatkozott. A tiszakécskei Napos Oldal Kutyaiskola is látványos bemutatót tartott.

102 Photos

Gazdiképző Budapest 2015. február 14.

A Kutyológia és a Kutyaelsősegély szervezésében megtartották a Gazdiképző 1. tanfolyamát. A közel 9 órás képzés nagyon jó hangulatban telt és nagyon sok témát sikerült átbeszélni. Minden résztvevő elégedetten távozott a hosszú nap után és remélik, hogy a hétköznapi életben is tudják majd hasznosítani a felelős kutyatartás elhangzott alapelveit.

90 Photos

Állatbarátok gyűjtöttek adományt az árva kutyák részére 2013 01 10

A Menhely az Állatokért Alapítvány által decemberben rendezett sikeres adománygyűjtő és örökbefogadó kutyakarácsony mintegy folytatásaként, önkéntes állatbarátok és állatvédők január 10-n csütörtökön, az Alapítvány telepén adták át az összegyűjtött adományokat. A Tóthné Kőváry Edit által kezdeményezett akcióba számos magánszemély, kisvállalkozás és a Kutyajátszótér közössége vett részt. A számos mennyiségű adomány keretében, a kutyák és cicák részére, több tízkilónyi táp, etetőtálak, kutyaruhák, macskaház, játékok, takarók, szőnyegek és egyéb hasznos eszköz került átadásra. Az Alapítvány munkatársai örömmel fogadták a kis teherautónyi újdonságot. Nem különben a kutyák és cicák, mivel ők azonnal birtokba vehették a cicaházat, a kutyusok a különböző plüss játékokat. Hangos csaholás és farok csóválás közepette ismerkedtek a játékokkal. Az akciót szervező Tóthné elmondta, hogy nem egyedi alkalomnak szánták az akciót, lehetőség szerint az évben több alkalommal is terveznek hasonló adományozást. A Menhely az Állatokért Alapítvány köszönetét fejezi ki az adományozásba résztvevőknek! Akik segítettek: Tóthné Kőváry Edit Székely Eszter és párja Csontos Imre Asztalos Hella Királyné Gyöngyi Balláné Klárika Nagy Tiborné Tünde Házi Kedvencek Boltja Akadémia körút Széchenyi Sétányi turkáló Antal Mihályné Icuka Czigány László

80 Photos

Kutyakarácsony a Menhely az Állatokért Alapítványnál 2012 12 22

Bundi már az új gazdinál tölti a karácsonyt. Szombaton, adományozással egybekötött, örökbefogadó napot – kutyakarácsonyt – tartottak a Menhely az Állatokért Alapítvány telepén. A zord időjárás ellenére, a szervezők és a kutyusok nagy örömére sok érdeklődő és adományozó vett részt a meghirdetett programon. A felhőtlen örömöt az is tetézte, hogy a mentorprogram keretében, a kilátogatók séta közben és a kutyafuttatón is megnézhették a kutyákat. Több kutya és egy cica talált szerető gazdira a szombati napon. Az első örökbefogadott kutyus „Bundi” aki régóta a menhely lakója volt, az idei karácsonyát már új családjában töltheti. A menhely munkatársai úgy értékelték, hogy az ünnepi készülődés ellenére, sokan voltak, akik bőséges adományaikkal igyekeztek segíteni az árva kutyákon. Többen gondolkodtak az örökbefogadáson, remélik, hogy az idén, vagy jövőre ők is visszatérnek, hogy hűséges társra találjanak. Örömteli nap volt. Örökbefogadással és szép számú adománnyal szebbé varázsolták a kutyusok karácsonyát, akik hangos csaholással és ugatással köszönték meg, hogy őket sem felejtették el. A Menhely az Állatokért Alapítvány, ezúton is köszöni a gondoskodást. A kutyák, Kellemes és Boldog Ünnepeket ugatnak!

104 Photos

Kutyás terápia a Gyógypedagógiai Intézménybe 2012 06 15

Kutyabemutatóval egybekötött terápiás foglalkozást tartottak pénteken, a Menhely az Állatokért Alapítvány munkatársai, a Kecskeméti Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény tanulóinak. Szemereyné Pataki Klaudia alpolgármester asszony kezdeményezésére és részvételével létrejött foglalkozáson, a Menhely az Állatokért Alapítvány szakemberei mellett Joó István, a Cerberos Kutyaiskola vezetője és Dorogi Zita, Paréj Zsuzsanna és Szondi Gabriella kutyakiképző is segítséget nyújtott a gyerekeknek a terápia során. Alpolgármester asszony a megnyitót megelőzően, tájékoztatást kapott az intézmény működéséről. Ezt követően a főszerep Joó Istváné, munkatársaié és természetesen Coráé a pitbull terrieré, Liliomé a magyar agáré, Pajtié a német vizsláé volt. A szakember és munkatársai, a gyermekek nyelvén és aktív részvételükkel, hasznos tanácsokat adtak a kutyák tartásáról, képzéséről, etetéséről. Megtanulhatták, hogyan kell viselkedni, ha kutyával találkoznak. A kutyák megközelítése, simogatása és a velük való törődés is a foglalkozás része volt. Még a kutyapiszok eltakarításának módját is bemutatták a szakemberek. A foglalkozás csúcspontja a kutyabemutató és a simogatás volt.

66 Photos

Örökbefogadó Nap Vízmű Domb 2012 06 10

Szerető gazdira talált Mazsi, Zénó és Bizsu. Három kutya talált gazdára vasárnap, a Menhely az Állatokért Alapítvány által rendezett Kutyajuniálison, a kecskeméti Vízmű Dombnál. Az Alapítvány egyben Örökbefogadó Napot is tartott, mely rendkívül sikeresnek bizonyult. Mazsi, Zénó és Bizsu, már örökbefogadó gazdáiknál töltötték a menhelyen kívüli első éjszakát. A rendezvényre kilátogató állatbarátokat és örökbefogadókat, különféle programokkal és bemutatókkal várták a szervezők. A mintegy 40-50 kutya gazdáját Csongrádi Béla bűvész szórakoztatta, a gyerekek és felnőttek nagy örömére, még bűvész trükköket is tanulhattak. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr - főkapitányság Mélységi Ellenőrző osztályának munkatársa és Hektor nevű kábítószer kereső kutyájának látványos bemutatóját követően, a kábítószerekről és azok veszélyeiről hallhattak előadást az érdeklődők. Bozsó Ágnes rendőr őrnagy, a Bűnmegelőzési Osztály állatvédelmi referense, az állatvédelem fontosságáról és szabályairól adott tájékoztatást. A helyesen kitöltött teszteket, ajándékokkal jutalmazták. A kutyusok a kozmetikával is ismerkedhettek. Dr. Mező Tibor állatorvostól hasznos egészségügyi tanácsokat hallhattak a gazdik. A gyerekeknek arcfestés és a Kecskeméti Vadaskert jóvoltából két póni simogatás lehetőségét is felkínálták. Az állatok szeretete mellett kampányolt Nick Árpád, a Guinness rekorder világbajnok is.

204 Photos

Gesztenye és Hercegnő 2012 02 05

Bemutatom a barátnőmet, Hercegnőt.

61 Photos

Kutyás Gyalogtúra Kecskeméten 2011 10 30

Állati séta a Csalánosi Erdőben. A Mentsvár és a Menhely az Állatokért Alapítvány közkívánatra, újra kutyás gyalogtúrát szervezett Kecskeméten a Csalánosi Erdőben. Vasárnap délután több mint negyven kutyabarát találkozott a Sasfészek étterem parkolójába, hogy négylábú társaikkal közösen vegyenek részt a mintegy 6 kilométeres gyalogtúrán. A gyönyörű őszi napsütésben a csalánosi erdőben teljesítették a kitűzött célt. A gazdik és kutyusok, szemmel láthatóan jól érezték magukat a kellemes környezetben. A sétát követően kisebb pihenőt tartottak a tó környékén, majd ezután a megfáradt két és négylábúak közös ebéden vettek részt a Sasfészek étteremben.

136 Photos

Bemutató Hetényegyháza 2011 07 30

A Hetényegyházi KHE Kutyás Szakosztály kutyás bemutatója

181 Photos

Gesztenye, csabika és berci 2011 07 09

A szombati hőségben barátainkhoz menekültünk, ahol a szabadban végre korlátozás nélkül lehetett ugrálni. Csabika nem igazán örült a jövevénynek, de a végén beletörődött, hogy ma ez már csak így lesz. Berci macskával is megismerkedtünk.

69 Photos

Gesztenye a fogathajtó 2011 06 26

Életem első fogathajóversenyén voltam Kecelen. Ismerkedtem a lovakkal, igaz csak messziről. Főleg a gyerekek nyúztak és fordítva. Egész nap a szabadban, nagyon élveztem.

27 Photos

Kutyás bemutató Hetényegyháza 2011 06 18

A Hetényegyházi Kulturális és Hagyományőrző Egyesület Kutyaiskolájának bemutatóját láthatta az érdeklődő közönség. Kutya meleg volt, ennek ellenére rendkívül látványos programot mutattak be a kutyák és a gazdik.

189 Photos

Gesztenye első napja Kecskeméten 2011 05 29

Ez az új otthonom, az új gazdinál és az első napom.

17 Photos

Gesztenye utazása 2011 05 28

A Mátra alján születtem, 200 km-t utaztam, hogy alföldi kutya lehessek. Négy nap múlva nyolc hetes nagykutya leszek 🙂

33 Photos

Kutyák mindenhol

49 Photos

Kezdőlap >>>

Nem lehet hozzászólni.