Lovas fotók

A Diavetítés gomra kattintva, nem kell kockánként lapozgatnod. Visszatérés a Képlista gombbal történik.
Négyesfogathajtó EB Izsák 2013

Mivel, itt sem fotósként dolgoztam, azért készült néhány felvétel, mert ilyenkor égeti az ember kezét a gép. A napi pörgés miatt, csak néha sikerült a géppel kimennem, ezért olyan képeket próbáltam meg készíteni, ami mutatja a nézőszámot, egy két érdekes jelenetet. Az éjszakai Lovas show-n már több volt az idő, fotózásra és sikerült megörökíteni Lázár Zoli szenzációs hajtását is. Közben a munkatársakról is készült néhány portré. Remélem tetszeni fognak a felvételeim.

218 Photos

Hírös Vágta Kecskemét 2013 08 24

Szervezőként vettem részt, de a fotós vér, nem hagyott nyugodni.

131 Photos

Jakabszállás Pünkösdi fogathajtó verseny 2013 05 19

Országos pontszerző fogathajtó bajnokságot rendeztek a hagyományoknak megfelelően Jakabszálláson. A Jakabszállási Lovas Sport Egyesület pünkösdi versenyén, több mint negyven egyes, kettes és pónifogat versengett különböző kategóriákba. Az országos C kettesfogat kategóriában Viszus Szabolcs, Besze Károly, András Gábor, a Szabadidős kategóriában Gyulai János, Konfár János, Borsodi Pál állhattak dobogóra. A Szabadidős egyesfogat kategóriában ifj. Kéri Tibor, Halasi Krisztina, Buzás Réka, a póni kettesfogat kategóriában Flóring József, Provics Mónika és a legifjabb hajtó Vida Filus Milán győzedelmeskedtek.

106 Photos

AIRVENT KUPA 2012 06 02

Országos minősítő verseny Kecskemét.

153 Photos

Bugac Szent Mihály-napi fogathajtás 2011 09 24

Szombaton, amatőr fogathajtó versennyel kezdték meg a Szent Mihály-napi vigasságokat Bugacon. Ezzel párhuzamosan rajtoltak a Pusztai futóverseny résztvevői. Az első fordulót követően, Dr. Boros Emil, a Kiskunsági Nemzeti Park igazgatója és Szabó László, Bugac polgármestere, hivatalosan is megnyitotta a kétnapos rendezvénysorozatot. A pusztai hagyományokat idézve, a szervezők színes programokat kínáltak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az ebédszünetben a világhírű Bugaci csikósok gálaműsorát tekinthette meg a nagyérdemű. A gyermekeknek kézműves foglalkozásokat, lovagoltatást, gólyalábas versenyt szerveztek. Aki a bugaci pusztára volt kíváncsi, sétakocsikázással tekinthette meg a táj nevezetességeit. A Gavallér tanyán a felnőttek előadásokat hallhattak Bugacpuszta természeti és kulturális örökségeiről, az őshonos magyar háziállat fajtákról, gyógynövényekről és azok alkalmazásáról. A kirakodóvásáron mindenki kedvére válogathatott a népművészeti, emléktárgyak és helyben készült finomságokból. Betyár és pásztorétkekkel enyhíthették éhségüket, akik a programok forgatagában megéheztek. A délutáni fogatverseny eredményhirdetését követően a Bugaci Tanyaszínház műsora, végül élőzenés táncház zárta a szombati nap rendezvényeit. Vasárnap lovas és hagyományőrző programokkal folytatódott, majd a hagyományőrzők és a bugaci csikósok felvonulásával végződött a kétnapos vigasság. Fotók a BAON-on is: http://www.baon.hu/galerialp/54875

430 Photos

I.Tőserdei Lovasnap 2011 08 13

Első alkalommal rendeztek lovasnapot Tőserdőn. Talán a szervezők sem számítottal ekkora sikerre. A festői környezetű Holt-Tisza partja a lovakról és lovasokról szólt a szombati napon. Délutánra teljesen benépesült az ideiglenesen kialakított lovaspálya és a part. A lovas parádét a lakiteleki lovas polgárőrök zászlós felvonulása nyitotta meg. A rendezvény jellegéhez méltó módon, a polgármester is lóháton érkezett. A programot a fogathajtó verseny alapozta meg, de láthattunk lovastorna, díjugrató, csikós és lovas kaszkadőr bemutatót, melyet Lezsák Levente nemzetközi hírű lovaskaszkadőr prezentált a nagyérdeműnek. Lehetett lovagolni, kocsikázni és a kirakodó vásárban vásárfiát keresgélni. Eközben a bográcsokban a főzőverseny résztvevőinek különleges ételei rotyogtak. A szervezők, a gyermekekről sem feledkeztek meg. Kézműves foglalkozások, arcfestés, póni kocsikázás és lovagoltatás várta a kisebb korosztályt. A szervezők, hagyományteremtő céllal rendezték meg a programot. A nagy sikerre való tekintettel ezt teljesítették, ezért a következő években valóban hagyománnyá válhat a tőserdei lovasnap.

459 Photos

Pónifogathajtó verseny Hetényegyháza 2011 06 18

Az Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület szervezésében rendeztek versenyt a pónisok Hetényegyházán.

153 Photos

Fábiánsebestyén A német csapat küzdelme a lovak megmentéséért 2011 04 30

Az új vizesakadályban a német csapat lovai megcsúsztak és összeborultak. A csapat gigászi küzdelmet folytatott az állatok kiszabadításáért. Szakértelmüknek köszönhetően a szerencsétlen balesetet ember és állat egyaránt szerencsésen átvészelte. A közönség lélegzetvisszafojtva, néma csendben szurkolt a sikerért. Fergeteges taps kíséretében mindannyian egészségesen hagyták el az akadályt. A képsorozat csak erős idegzetűeknek ajánlott. Megrázó képeket láthattok, percről percre.

62 Photos

Fogathajtó Szakág Országos Közgyűlés 2011 02 23

Fülöpszállás Biczó csaárda

79 Photos

Lovas Világkupa 2010

Habár, nem fotósként voltam jelen, készült néhány kép.

176 Photos

Jakabszállás C döntő 2010 10 10

Szombaton a díjhajtáson is készült néhány fotó, azokat is itt találod.

238 Photos

Izsák Országos Bajnokság 2010 09 24-26

Nem fotós mivoltomban dolgoztam a rendezvényen, így a köztes időben készült ez a néhány felvétel. Sajtó fotók is találhatók a könyvtárban.

201 Photos

Hetényegyháza OB akadályhajtás 2010 09 05

Itt találod az akadályhajtás és a díjátadás fotóit.

141 Photos

Hetényegyháza OB maraton 2010 09 04

A versenyt megtekintették a Magyar Fogathajtó Sport Baráti Köre Egyesület tagjai. Az azt követő baráti összejövetel felvételeit is itt találod

249 Photos

Junior Világkupa Vecsés akadályhajtás 2010 08 29

Itt találod az akadályhajtás képeit és a díjátadások fotóit.

355 Photos

Junior Világkupa Vecsés maraton 2010 08 28

Ebben a galériában az egész szombati nap eseményeit láthatod. Az íjászok bemutatóját és a négyesek derby hajtását.

461 Photos

Vecsés Bikarodeo 2010 08 28-29

Nem tartozik kimondottan a lovas sportok közé, a Junior Világkupa rendezvényeként, ezt is láthattuk.

109 Photos

Tiszakécskei Lovasnapok 2010 08 14

Fergeteges lovasparádé volt. Megint egy olyan sorozat, ami a sajtófotók kategóriába is illene, de az eseménysorozat miatt nem szedtem szét. Remélem így is tetszeni fog.

381 Photos

KLP Kupa Kunszállás 2010 06 26

Vecsésen a meleg, Kunszálláson megint az eső keserítette az életünket. Nem értem, amikor a gyerekek díjugrató versenye van, mindig esik. A fotós nagy bánatára. A gyerekek föl se vették. Az ügyességi versenyen a szülők izgultak jobban.

408 Photos

XVIII. Nemzetközi Vecsés Kupa 2010 06 10-13

Iszonyatos hőség. Embert és állatot próbáló időjárás. Megérte. Magyar csapatarany a négyeseknél, Lázár Vili egyéni összetett arany.

356 Photos

Kocséri Vágta 2010 05 30

Ez a galéria igazán a sajtófotók kategóriájába tartozna, de a fő esemény mégis a vágta volt, ezért nem szedtem szét.

418 Photos

VII. Gyermeknapi Lovasverseny Hetényegyháza 2010 05 29

Szenzációsak voltak a gyerekek, mint mindig.

278 Photos

Jakabszállás 2010 05 23

Rendkívül szép környezetben, kiváló szervezéssel találkoztam. A hirtelen átvonuló zivatar sem tudta elvenni a kedvünket.

478 Photos

Kiskunfélegyháza Kupaeső 2010 05 22

Végre, nem az eső hullott, hanem igazi kupaeső volt Félegyházán. Persze, nem szó szerint. A versenyt három rangos kupára írták ki a szervezők. A Homokhátság Kupa II. forduló, a Kunság és a Somogyi Kupa elnyeréséért folyt a verseny. Nagyon tetszett a verseny és a kiegészítő programok. Az idő kiváló volt, a hangulat úgyszintén.

332 Photos

Kocsér Országos Pónifogathajtó Verseny 2010 05 15

Ez a galéria a sajtófotó kategóriába is kerülhetett volna, mivel a kocséri program, nem csupán a fogathajtásról szólt, hanem egy hagyományos kulturális rendezvényről, mely a Kocséri Vágta felvezetésére is hivatott volt. Az időjárás sajnálatos módon szólt közbe. A szakadó esőben a pálya használhatatlanná vált, így a délutáni fordulót törölték. Akik kitartottak több színes programot láthattak. A Vágta másnapi futamát bizonytalan időre elhalasztották. A fotókon érzékelheted a zord időjárás körülményeit.

184 Photos

Fogathajtó verseny Orgoványon 2010 05 09

Orgovány Község Önkormányzata és az Orgoványi Lovas Klub szervezésében vasárnap, immár 12. alkalommal rendeztek fogathajtó versenyt a községben. A közel ötven fogattal rajtoló mezőnyben, póni, egyes, kettes és négyesfogatok színes és izgalmas versenyt láthattunk. A szervezők mindent megtettek, hogy a több száz fős közönség és a fogatsport szerelmesei jól szórakozzanak. A kellemes időjárásnak köszönhetően, a falu apraja-nagyja kíváncsi volt a már hagyománynak számító versenyre. A versenyzők felkészültségükkel és magas szintű tudásukkal hálálták meg a nézők bíztatását.

458 Photos

CAI Fábiánsebestyén 2010 05 02

A vasárnapi akadályhajtás és díjátadások képeit láthatod itt. A győzteseket és néhány akció fotót.

217 Photos

Monorierdő, Szárazhegy Közgyűlés 2010 03 19

Március 19.-én, tartotta éves közgyűlését a Magyar Fogathajtó Sport Baráti Köre Egyesület, a szárazhegyi KERBOR Kft. Vendégházában. A jó hangulatú összejövetelen, komoly témákat is megbeszéltek a jelenlévők.

51 Photos

Lovasszánozás Kunszálláson 2010 02 07

Somogyi Feri barátom hívott meg Kunszállásra vasárnap egy lovasszános utazásra. Rendkívüli élmény volt.

99 Photos

Lovasszánozás hetényben 2010 01 23

A hetényi egyesület szervezte lovasszánozás

206 Photos

Izsák Országos Bajnokság 2009 09 24-27

A Sárfehér Napok rendezvényeiről, a sajtó fotók menüpont alatt találsz fényképeket.

253 Photos

X. SZENT ISTVÁN EGYETEM Baráti Fogathajtó - és Főzőverseny 2009 09 03 Gödöllő

Tizedik alkalommal rendezte meg az egyetem a baráti versenyt. A fogathajtó versenyen amatőrök hajtottak, olyan segédhajtókkal, mint a Lázár testvérek és Szegedi Gábor. Közben a bográcsokban igazi ételkülönlegességek rotyogtak.

145 Photos

Kezdőlap >>>

Nem lehet hozzászólni.